Voetbalkamp

Voetbalkamp ABS JO15 en JO13 elftallen.

In 2016 heeft het Jeugdbestuur besloten dat er om het jaar een jeugdkamp georganiseerd zal gaan worden. Dit betekent dat er in 2017 geen jeugdkamp wordt gehouden.

In 2018 zal er dan voor de negende keer een jeugd voetbalkamp georganiseerd worden voor de JO13 en JO15 jeugd van ABS. Het kamp begint op vrijdagmiddag om 5 uur en zondagmiddag's keren we weer naar huis terug. Het kamp wordt gehouden op een wisselend weekend ergens in mei-juni. Het een en ander is afhankelijk van schoolvakanties, schoolkampen, examenweken en andere activiteiten die in deze periode ook plaats vinden. 

De organisatie is in handen van de jeugdvoetbalkamp commissie die tweejaarlijks van samenstelling veranderd. De commissie bestaat uit een mix van trainers, leiders en ouders betrokken bij ABS.

Op dit moment bestaat de commissie uit:
Karin Elferink
Jacco Denneboom
Susan Wanrooy
Iekelien Buurman
Leon Hannink

Activiteiten die op het programma kunnen staan is een groot voetbaltoernooi en een voetbalcircuit onder leiding van de hoofdtrainer van ABS en enkele leden van de ABS selectie.

 

Ook is de commissie altijd wel weer in staat om enkele alternatieve activiteiten te verzinnen. Voorbeelden hiervan zijn het “Konientje schieten”, “petje op-petje af” of is er een stormbaan geregeld.

Kortom, er is voor elk wel wat wils te vinden tijdens het voetbalkamp van ABS. 
Voor deelname aan het kamp wordt je automatisch uitgenodigd als je bij de doelgroep hoort.