Kampioenen

F7 (14-5-2016)ABS 8
Op zaterdag 14 mei is ABS 8 kampioen geworden van hun klasse. Thuis werd gewonnen met 7-2 van ENC 2 uit Nijverdal. Hiermee werd ABS 8 onbereikbaar voor de concurrentie. Doelpuntenmakers waren Erjan Schoemaker (2x), Patrik Langendoen (2x), Sidney Bouwhuis (2x) en  Erik Denneboom. Na afloop van de wedstrijd werd ABS-speler Hoessein Al Hashime uitgeroepen tot “Man of the match”.


Uiteraard werd het kampioenschap goed gevierd met een receptie met optredens van diverse artiesten (o.a. van Freddy “Lailolailo” Rietman).  Het was het eerste kampioenschap van een seniorenelftal van ABS sinds 2005. Uiteraard ontbrak de rondgang door het dorp op de platte wagen niet in het programma.


E5 pakt de KNVB Beker29-11-2015: B2 en C2 kampioen

C2ABS B2… HERBSTMEISTER 2015 !!Oude tijden herleven bij ABS B2. Uit de tijd dat de Sportschau nog te zien was om 6 uur op de zaterdagavond bij de ARD, deze gepresenteerd werd door Heribert Fassbender en Fritz von Turn und Taxis, dat er nog gevoetbald werd op de Bokelberg en in het Volksparkstadion, heeft ABS B2 de titel “Herbstmeister” maar weer eens van stof ontdaan. Na een week van voorbereiding moest het zaterdag 28 november gebeuren in de laatste wedstrijd uit tegen Helios B3. De kampioensshirtjes waren besteld en de champagne stond klaar. De meeste tegenstanders hadden we al op voldoende afstand gezet, maar Ratti B1 uit Kranenburg, kon ons op doelsaldo nog voorbij. Zaak voor ons om nog 1 puntje mee te nemen uit Colmschate Zuid. Toen Rik zich vrijdag nog geblesseerd moest af melden, begon de spanning toch wel enigszins toe te nemen…. het zal toch niet op de laatste speeldag nog mislopen voor ons. Gesterkt door het feit dat we nog niet verloren hadden en dat Rik waarschijnlijk toch nog wel een helft kon spelen, gingen we vol goede moed de strijd aan. Na een aarzelend begin werden we langzamerhand steeds sterker en gingen we met een 1-0 de rust in. Na rust wisten we deze voorsprong verder uit te bouwen tot 3 – 0 en bij het laatste fluitsignaal wisten we het helemaal zeker HERBSTMEISTER. Samen met onze supporters, die ons met prachtige spandoeken al een steuntje in de rug hadden gegeven, vierden we ons eerste feestje op het veld. Vervolgens was het tijd om naar onze sponsor Garage Groenouwe te gaan, waar Harry Groenouwe ons de kampioenschap beker overhandigde. Ook hadden Harry en Willy voor elke speler nog een traktatie in de vorm van een chocoladeletter en wat te drinken. Na de traktatie van het jeugdbestuur in het ABS huus gingen we de platte kar op. Han Nikkels wist ons op vakkundige wijze een onvergetelijke rondtocht door het dorp te bezorgen. Later op de avond werd het feest nog even dunnetjes overgedaan waarbij twee prachtige taarten, gemaakt door Sanja en Norma, vol smaak werden opgegeten. Om het herbstmeister-schap helemaal compleet te maken riep Gerard daarbij dat we de beste waren van Holten, de beste waren van Deventer en de beste waren van Laren. Dat de spelers ook op de hoogte waren van de kampioensrituelen bleek wel uit de bierdouche die Gerard moest ondergaan. Kortom het was een prachtig en onvergetelijk kampioensfeest en ABS B2 wil dan ook iedereen bedanken die dit mede heeft mogelijk gemaakt. Bedankt allemaal !!

         

19-5-2015: ABS F7 kampioen


16-4-2015: ABS D1 ongeslagen kampioen!

?