Sinterklaas op bezoek bij ABS

Zaterdag 25 november was het weer zover, Sinterklaas zou bij ABS komen. Alle kinderen van de inloopgroep, de F-league en de F-spelers waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Nadat ze op de tribune hadden plaatsgenomen en welkom werden geheten door Jan, kon het spellen circuit beginnen. Toen de kinderen bezig waren zagen we al snel een paar pieten op trekkers rondom ABS, op zoek naar de Sint. Waar is toch die Sint?? De Pieten gingen daarom maar snel rondom ABS kijken waar hij was. Gelukkig had hij nog tijd om de kinderen van ABS welkom te heten. Sinterklaas werd hartelijk ontvangen door de kinderen en na een praatje ging hij binnen opwarmen.

De kinderen mochten buiten nog allerlei spellen op het hoofdveld doen, zoals taai taai happen, meiter omvel trappen, goalschieten en een partijtje, en er was ook tijd voor pepernoten en ranja.

Tussendoor nog snel een muts maken met de naam erop, want Sint weet niet zo goed alle namen van de kleine spelers meer. Het zijn er zo veel!

Binnen nam Sinterklaas plaats op het podium, waar per team wat gevraagd werd aan de spelertjes door Sinterklaas. Tussendoorn gezellige liedjes zingen en het spelletje petje op petje af werd gedaan. De Sint had het erg naar zijn zin. Daarna nog even zingen, een dansje met piet , nog meer pepernoten, een kadootje en daarna lekker naar huis.

Kortom een zeer geslaagde middag, en aan iedereen die heeft meegeholpen om dit wederom voor elkaar te krijgen onze hartelijke dank!

De activiteitencommissie